A mendoni se miratimi i reformës në drejtësi do të garantoj rritjen e profesionalizmit dhe përgjegjshmërisë së gjyqtarëve?

Primary tabs

Po
72% (1572 vota)
Jo
28% (606 vota)
Gjithsej votime: 2178